SÆSONEN

ER LUKKET

Badet i minimalisme, sand og kølig krom

Badeværelset er et af de rum, som er dyrest at lave i boligen. Det er derfor også en god idé at sikre sig, at de elementer og det udtryk, du vælger, ikke er totalt outdated om et år eller to. Læs videre – og bliv inspireret til dit nye badeværelse.

Mørkt træ og jordfarver

Flere har kastet deres kærlighed på mørkt træ og jordfarver til badeværelset. Hvis du har en forkærlighed for det underspillede dramatiske – og drømmer om et hotelbadeværelse derhjemme, vil det passe perfekt til dig. Ved at tilføje mørke naturfliser og bruneret messing får du et misundelsesværdigt rum med garanteret wauw-effekt.

Sand og krom

Hvis du er mere til lyse nuancer, vil du med garanti elske et badeværelse med fokus på varm sand farve og køligt krom. De to elementer skaber en smuk kontrast til hinanden – en stigende tendens inden for det seneste år. Ved at vælge natursten, vægfarve og fronter i varme toner af sand som kontrast til blankpoleret krom-armatur, får du dit helt eget wellness-spot derhjemme.

Badekar

Sort/hvid minimalisme

Hvis du er mere til det sikre valg, skal du gå med hvid. For nogle vil det sikkert synes kedeligt – især hvis alt er hvidt. Men hvid giver også mange muligheder, og ved at tilsætte sorte elementer, skaber du et tidløst blikfang. Tilfør kunst eller tilbehør, som skaber et spændende udtryk, der ikke kan sættes årstal på – og dermed er levetiden på dit nye badeværelse lang.