Billeder og video fra byggeriet

Her kan du se billeder og videoer fra processen på byggeudstillingen. Nedenfor vil du finde 4 videoer hvor kan lære mere om opførelsen, omgivelserne og beliggenheden for Lille Dalby Bakker – Hedensteds nye boligkvarter.

Se filmen om Lille Dalby Bakkers fantastiske beliggenhed

Kom til byggeudstilling uge 42, 2020 til uge 11 2021. Hedensted Bygger og Lille Dalby Bakker samarbejder med 8 udstillere, der i samarbejde skaber Hedensteds nye familiekvarter.

Se den korte video nedenfor, hvor du vil blive introduceret til beliggenheden og hvor området er placeret i forhold til institutioner, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og motorvejen.

Cykeltur til skole fra Lille Dalby Bakker

Send trygt dit barn i skole ad de asfalterede stier og gode stisystemer. Ruten er 3 km og tager ca. 10 minutter at cykle. Skolen har ca. 850 elever fra 0. til og med 9. klasse og en tilhørende SFO med ca. 300 børn.

Interview med beboere på Lille Dalby bakker

Se interviewet og hør, hvad beboerne synes er særligt nævneværdigt omkring området og beliggenheden. Her mere om hvordan Lille Dalby Bakker giver følelsen af frihed væk fra byen på trods af en kilometermæssig kort afstand.

Video fra første spadestik

Se den korte video fra vores første spadestik – og kom og besøg os til åbnings weekend lørdag og søndag d. 17. og 18. oktober 2020 kl. 12-16:00.

Dronebilleder af grundene

Se dronebilleder af Lille Dalby Bakkers grunde nedenfor.

Vil du se mere?

Vi kan godt forstå hvis du er interesseret i at se mere på dette område.

Derfor vil vi gerne invitere dig til byggeudstilling, hvor du kan komme og få en fornemmelse af vores 8 udstillere og hvad de kan tilbyde. Derudover synes vi også, at i skal tage jer god tid til at få en forsmag på naturen som området rummer.

Åbningstider på byggeudstillingen

  • Åbningsweekend er lørdag og søndag d. 17.-18. oktober kl. 12.00-16.00
  • Herefter er udstillingen åben hver søndag kl. 13.00-15.00
  • I december er der dog kun åbent d. 6. kl. 13.00-15.00 – resten af måneden er lukket
  • Udstillingen har sidste åbent hus søndag d. 14. marts 2021

Vi ses på

Lille Dalby Ager 46
8722 Hedensted