SÆSONEN

ER LUKKET

Intelligente løsninger fremtidssikrer dit hjem

Fremtidens hus giver livskvalitet på flere plan. Maksimal komfort, minimalt CO2-aftryk og en række intelligente features tilpasset dig og din families præferencer. 

Få styr på energiforbruget 

Udviklingen af lavenergihuse har for alvor taget fart det sidste årti grundet fortsat strengere lovkrav til energiforbruget i nye huse, og med stigende elpriser, bliver det kun mere attraktivt. Det betyder, at huse i dag bygges til at være klimavenlige – samtidig med, at de er arkitektonisk interessante og fleksible i indretning og udtryk. i fremtidens bolig går man nemlig ikke på kompromis. 

Det behøver du heller ikke, når du tænker energibesparende løsninger og intelligent teknologi ind i dit nye hus og vælger kloge byggematerialer: Du får det fuldstændig, som du vil have det, og sparer penge på dit fremtidige energiforbrug. Bæredygtige kvalitetsmaterialer holder samtidig længere og giver mindre – eller slet ingen – vedligeholdelse. 

Et sundt indeklima 

At holde familiens velvære i top, kræver god ventilation i huset. Frisk luft giver ilt til hjernen og booster kroppens modstandskraft. Det klarer fremtidens hus også, uden at du mister kostbar varme gennem åbne vinduer og døre. God isolering i kombination med luftcirkulation – f.eks. et intelligent ventilationsanlæg og vinduer med indbygget ventilation – sørger for en stabil indendørs temperatur og det optimale indeklima overalt i boligen. 

familie

Intelligente løsninger fremtidssikrer dit hjem 

Smart-teknologien er for længst rykket ind i vores hjem, og i fremtiden kommer den kun til at gøre vores bolig endnu mere komfortabel – og smart. 

Det meste elektronik i hjemmet kan du styre med din stemme og fra mobilen: justere varmen, låse hoveddøren, afspille musik eller tænde, dæmpe og slukke for lyset. Via en app får du besked, hvis du har glemt at lukke et vindue, når du er på vej ud ad døren. Forskellige settings i appen sørger for alt fra komfort til sikkerhed – f.eks. ”feriemode”, hvor lys og musik er programmeret til at tændes og slukkes, som om du var hjemme. 

Det er også slut med unødvendigt kuldetab i køleskabet. En stor skærm på lågen viser dig indholdet, så du ikke behøver at åbne og tjekke. Eller hvad med glasvægge, du kan gøre uigennemsigtige ved at trykke på en knap?