SÆSONEN

ER LUKKET

Inspiration

Det energirigtige hus bliver grønnere fra 2023

Hvad betyder de nye stramninger i bygningsreglementet 2023, og hvilken betydning får de for jer? Kom med på energioptimeringens rejse gennem tiden og få svaret.

Ejendomsmæglerens tips til boligmarkedet

Hvad skal I tage særligt højde for, når I skal købe eller sælge hus i 2022/23? Læs mere og få ejendomsmæglernes bud.
Håndvask

Badet i minimalisme, sand og kølig krom

Badeværelset er et af de rum, som er dyrest at lave i boligen. Vælg derfor et udtryk der holder i mange år. Læs videre – og bliv inspireret til dit nye badeværelse.
Spisebord med bænk

7 vigtige faser fra idé til virkelighed

Jeres nye hjem bliver til længe før, I står med nøglen i hånden, og undervejs er der en række overvejelser og beslutninger, der skal træffes. 
Smart Home

Intelligente løsninger fremtidssikrer dit hjem

Fremtidens hus giver livskvalitet på flere plan. Maksimal komfort, minimalt CO2-aftryk og en række intelligente features tilpasset dig og din families præferencer. 

Hvilket gulv skal I vælge i jeres nybyg?

Gulvet kan forvandle et rums udtryk og øge boligens værdi. Derfor er det en god idé at undersøge udvalget. Få et overblik over tidens store tendenser indenfor gulve.

9 Trends der hitter blandt nybyggere

Integreret garage, fladt tag og voksenafdeling er blot et udpluk af de tendenser, nybyggere vægter højt, når de bygger nyt hjem. Læs hvad der heller hitter i artiklen.
Entre

Skru op for god lyd og rumakustik

Lyd er lige så vigtig i din boligs indeklima som dagslys, luftkvalitet og rumtemperatur. Læs med og få inspiration til, hvordan du sikrer den gode lyd i dit nye hus. 
Vinkelmåler

Vælg materialer med lang levetid

Læs med i artiklen og bliv klogere på hvad du bør overveje når du vælger materialer til dit kommende nybyggeri.

3 stilfulde indretninger til dit nye hjem

Læs med i artiklen og lad dig inspirere af de tre store retninger, der kommer til at definere måden, vi bor på langt ud i fremtiden. 
Flisevæg i badet

Sådan slipper du for kalk i dit nye hus

Forestil dig, at kalk på badeværelset, i elkedlen og i dine hårde hvidevarer er fortid i dit nye hjem. Læs med her om hvordan du kan slippe for kalk i dit nybyggeri.
Tipi i haven

Hvad koster det at anlægge have?

Det spørgsmål er et af de vigtigste, I kan stille jer selv – helst så tidligt i planlægningsprocessen som muligt. Få vores tips til hvad I bør overveje når I budgetterer haven.
tacos mad

Hold dit rejsegilde med en Food Truck

Rejsegildet er en festlig dag for både håndværkere, naboer, venner og familie. Læs her hvordan du kan overraske dine gæster med en anderledes menu. 
Gren i have

Smag de lokale råvarer og delikatesser

Hedenstederne byder på et væld af lækre, lokale smags-oplevelser fra pluk-selv blåbær i vest til friskfanget fisk i øst. Vi har samlet et lille udvalg her i artiklen.

Tænk lyset ind når du bygger nyt hus

Som nybygger har du en oplagt mulighed for at skabe det optimale lys i din bolig. Få tips til dine overvejelser i artiklen her.