SÆSONEN

ER LUKKET

Hold dit rejsegilde med en Food Truck

Det er lidt af en milepæl, når murene står færdige og husets spær er rejst. Ofte er det en festlig dag for både håndværkere, naboer, venner og familie, der er kommet for at fejre rejsegilde med jer. Men i stedet for at servere klassikeren med pølser og brød, kan du her læse, hvordan du kan overraske dine gæster med et anderledes og hyggeligt rejsegilde. 

Miljøvenligt, stilfuldt og praktisk 

Glem alt om plastik og våde paptallerkener. Engangsbestik og små engangsskåle i birkefinér pynter og gør oprydningen til en leg.

Kolde drikkevarer 

Gør det nemt for dine gæster at forsyne sig med kolde drikkevarer hele dagen ved at fylde spande med knust is og læg øl, vin og vand ovenpå. 

Husk snacks 

Til et rejsegilde kommer gæsterne i løbet af dagen og ofte efter arbejde. Derfor er det smart med en snack bar med sprødt sundt, saltet knas og hapsere til den hurtige sult. Det er altid et hit med grøntsagsstænger, chips og nødder m.m. 

take away

Lækker mad – nemt

Maden til et rejsegilde skal helst kunne indtages både stående og siddende – og helst uden det store svineri. Derfor er det oplagt med street food, som i bund og grund er mad, der kan ”spises på gaden”. I Danmark er pølsevognen et klassisk eksempel på street food, men du kan også vælge at overraske dine gæster med en anderledes Food Truck.

For eksempel:

  • Amerikansk tema med bruger eller gourmet hotdogs
  • Mexicansk tema med fajitas, tacos eller chili con carne
  • Engelsk tema med Fish ’n’ Chips
  • Spansk tema med tapas
  • Indisk tema med Chicken Tikka Masala eller butter chicken