Åbningstider
søndage

13.00-15.00

Mød vores samarbejdspartnere

Klik for at læse mere om:

Genvex

Genvex  er et dansk firma lokaliseret i Haderslev, som specialiserer sig i ventilation og ventilationsanlæg. De leverer ventilationsløsninger til mindre og større byggerier, som er udviklet og optimeret gennem de 40 år, som Genvex har på bagen. Et ventilationsanlæg fra Genvex giver mindre fugt og partikler i din bolig, minimere risikoen for svamp og meget mere. Læs mere om Genvex.

HTH

Med et HTH køkken får du en bæredygtig løsning. Træerne brugt til vores møbler kommer fra ansvarligt skovbrug og materialerne påvirker ikke indeklimaet, hvilket fx giver alle bordplader i massivt træ et FSC-certifikat, som beviser dets miljøvenlighed. Hos HTH går vi op i et godt indeklima, derfor er rigtig mange af vores køkkener indeklimamærket. Det betyder at alle anvendte materialer er testet for afgasning, irritationseffekter og lugtafgivelse. HTH viser stolt vores køkkener frem i deres eget showroom , hvis du er interesseret i få en føling for produkterne og dets fede features. Læs mere om HTH.

Invita

INVITA er blevet en del af Hedensted Bygger, da de nye typehuse som Hansen Huse laver, er indrettet med deres kvalitetskøkkener. INVITA kræser om deres design, ved nøje at udvælge materialerne til køkkenerne. De er rigtig gode i specialiserede løsninger, grundet deres mange års erfaring og kompetente medarbejdere, hvilket gør dem til en god samarbejdspartner. Læs mere om INVITA.

Nilan

Nilan laver ventilationsanlæg med køl, som er et krav til alle nybyggede huse nu til dags. Med et ventilationssystem hos Nilan, får du et sundere og tørre indeklima, og et køligere indeklima. Nilans ventilationsanlæg skal ikke forveksles med aircondition, men det minder ret meget om det. Man kan nemlig sænke temperaturen i sit hjem med 5-6 grader. Dette vil sænke luftfugtigheden i huset og gøre at man sveder mindre i sommermånederne.  Alt kan styres gennem en APP og du kan ovenikøbet spare på varmeforbruget. Find ud af hvordan.

Rationel

Rationel laver bæredygtige vinduer i høj kvalitet med lang levetid. De kan levere store vinduer tilpasset dit hjem, så man kan maksimere lysindfaldet. Men det er ikke bare vinduer, for de er også optimeret ift. støjreduktion, sikkerhed og er velisoleret, så du kan spare på energiforbruget. Rationel vinduer bidrager faktisk med energi, fordi vinduerne er bedre til at lukke varme ind og isoleret godt nok til ikke at slippe varmen ud. Læs mere om Rationel.

Sparekassen Kronjylland i Kolding

Hos Sparekassen Kronjylland giver de sig tid til dig som kunde. Du kan hos dem få et uforpligtende tilbud, hvis du går rundt med en boligdrøm du gerne ville have opfyldt. De ligger en plid i at yde dig god service og gør hvad de kan for at finde den bedste løsning til dig. Læs mere om dine muligheder.

STARK

STARK kan også bidrage til bedre indeklima i boligen, med deres anti-bakterielle fliser. En smart højteknologisk flise, som kan fjerne op imod 99,9% af bakterierne der kommer på fliserne, grundet flisernes specielle overfladebehandling. Det er ikke noget man kan se på flisen, som fremstår som en helt normal flise. Med valg af disse fliser til sin bolig, er det også nemmere at rengøre sit hjem. Læs mere om fliserne.

Svane

Med Svane Køkkenet får du et innovativt køkken med smarte og kreative løsninger som vil passe godt ind i den moderne bolig. De følger tidens ånd og sørger for at implementere de nyeste trends i køkkenet, selvfølgelig kun hvis dette er hvad du ønsker. For du skal have præcis det køkken du drømmer om og det skal vi nok sørge for ved at finde et design med gode materialer, med høj funktionalitet. Læs mere om Svane.

Velfac

VELFAC har lavet et vindue med navnet VELFAC 200 Energy, som kendetegner sig med sit design med sine stramme rene linjer, som beholder den stramme linje i facaden. Derudover har vinduet minimal vedligeholdelse, lang levetid og skydedøren glider nemt til siden og kører langs siden, så der ikke er en niveau-fordeling, når døren er åbnet. Læs mere og se video.

Vestjysk Bank

Start boligdrømmen med Vestjysk Bank. Hos os får du seriøs rådgivning omkring dine muligheder og vi kan hjælpe dig igennem alle procedure i en byggesag, til energirenovering, til køb af bil. Du bliver givet en personlig rådgiver hos os, så det bliver nemmere for jer at få et indtryk af hindanden, så din rådgiver kan guide dig bedst rundt og skabe overblik omkring økonomien der skal til vedrørende dine drømme. Læs mere om Vestjysk Bank.